Sommerpatruljen – sommervikarenes vaktbikkje

Foto: LO

De fleste unge studenter og elever jobber ekstra om sommeren. LO Nedre Romerike mener det er viktig at møtet med arbeidslivet blir en bra opplevelse. Derfor jobber LO nedre Romerike for å bedre unges rettigheter i arbeidslivet gjennom LOs sommerpatrulje, som arrangeres hvert år.

600 unge tillitsvalgte over hele landet oppsøker ungdom på arbeidsplassene for å høre hvordan de har det og hva LO kan bidra med for at de får det enda bedre.

LO nedre Romerike besøker mange typer arbeidsplasser i løpet av sommerpatruljeperioden både innefor privat og offentlig sektor. Noen av besøkene er planlagt mens andre skjer uten varsel.

Meld deg på LOs sommerpatrulje her

Julepatruljen

Julepatruljen er en ment som en hyggelig oppmerksomhet spesielt rettet mot de som jobber i varehandel. Julepatruljen tar på seg nissehuer og deler ut informasjonsmatriell og godteposer på kjøpesentrene på Nedre Romerike.

1. mai

1. mai Lillestrøm

Foto: Jon Øystein Ekerhovd

Arbeidernes internasjonale solidaritetsdag 1. mai er årets viktigste dag for fagbevegelsen og over hele Romerike gjennomføres det ulike arrangement.

Hovedarrangementet for LO Nedre Romerike skjer på Lillestrøm med appeller og tog fra torget til rådhuset. Videre er det aktiviteter for barn og voksne på rådhuset med både politiske og kulturelle innslag.

Kunnskap og kultur

Fetsund lenser

Foto: Anne Katrine Kongstein

Som en del av LO Nedre Romerike har man tilgang på en rekke aktiviteter som fylkeskonferanser, arbeiderbevegelsens kulturdag på Fetsund lenser, Oslo Pride, seminarer, kurs og sosialt samvær både i LOs regi men også gjennom de ulike forbundene som hører hjemme under LO-paraplyen.